Philipponat tilbake i Norge

Etter at Champagne Philipponat har vært ute av det norske markedet siden høsten 2016, er produsentens viner igjen tilgjengelig i Norge.

Importøren Bonum Beverages overtok fra mai i år Champagne Philipponnat i Norge. Det velrennomerte champagnehuset valgte Bonum Beverages blant annet på grunn av importørens lange erfaring med sterke merkevarer og produktkunnskapen de besitter, sier Philipponnats eksportsjef for Europa, Thomas Jorez.

-Våre viner har oppnådd et kvalitetsnivå som innfrir kravene fra selv de mest kresne champagnedrikkere, og i Norge bor det mange slike. Etter å ha vært ute av det norske markedet siden sist høst, har vi nå endelig funnet den riktige samarbeidspartneren. Bonum Beverages består av et team som er like lidenskapelig i sitt virke som vi er, og vi ser virkelig frem til å jobbe med dem, sier Jorez.

Porteføljen til Philipponnat ble relansert i Norge i juli i år og adm. dir i Bonum Beverages, Pål Helge Kraknes, ser frem til å kunne tilby blant annet Clos de Goisses 2007 i både magnumflaske og vanlig format.

Philipponnat ligger i Mareuil-sur-Ay, like ved elven Marne og ledes av en etterkommer av familien som etablerte virksomheten helt tilbake i 1522. Kvaliteten til deres svært karakteristiske vinmark Clos des Goisses har lenge vært velkjent, og selskapet har nå ytterligere 20 hektar med flotte vinmarker.

Produkter som Philipponnat Royale Reserve Brut, Philipponnat Royale Reserve Non Dosage, Philipponat Rosé og Philipponnat Grand Blanc 2007 blir også tilgjengelig for norske Champagne-kjennere gjennom bestillingsutvalget på Vinmonopolet, samt hos de fleste HORECA-grossister i Norge.