Svein Lindin slutter hos Hegnar Media

En av Norges mest kjente og aktive vinjournalister, Svein Lindin, sa fredag opp sin stilling i Hegnar Medie, der han har levert stoff om vin og vinbransjen i nærmere ti år for publikasjonene Kapital og Finansavisen. Nå bytter han ut vinglasset med motorsykkelstyret, som ambassadør for en av verdens meste kjente bil- og motorsykkelprodusenter.

Av Ulf Dalheim, publisert 20. august 2023.

-Ja, det stemmer. Etter mange år med lange arbeidsdager, fantastiske viner, reiser og publisering av hundrevis av artikler, i tillegg til podcaster, nyhetsbrev, fototjenester, verneombudsrolle og mye annet jeg har syslet med hos Hegnar på Smestad er reisen nå slutt, forteller Svein Lindin til VinPuls.

Vil fortsatt dele kunnskap om vin

-Og hva skal du så finne på nå?

-Veien går smilende videre mot egne spennende vinøse vinprosjekter og spennende utvikling i rollen som ambassadør for BMW Motorrad i Norge, og ikke minst som aktiv styremedlem i Norsk Vinkelnerforening. Jeg er jo også utdannet sommelier. Men se ikke bort fra at du ser meg på to hjul rundt om i vinmarker verden over, smiler Lindin

-Hva med vinene, smakene og historiene bak hver flaske?

-Mellomnavnet mitt, Vinofil, forplikter. Vinkurs kommer jeg til å fortsette med gjennom www. vinforedrag.no og jeg vil selvfølgelig fortsette å gå på alle smakinger, messer og delta i alle relevante fora heretter, men nå under egen penn og eget smakeglass. Vin er skapt for å deles, det samme er kunnskapen rundt vinene, så det skal jeg fortsette med, sier Lindin.

Svein Lindin med BMW-motorsykkelen som han nå skal bruke som ambassadør for BMW Motorrad. Det blir bok turer rundt til vinmarker også. Foto: PRIVAT
Vil finne den perfekt balanse

PÅ BMW Motorrads norske side MC Oslo presenteres nyheten om at Lindin er ansatt på denne måten:

-Svein Lindin, som har jobbet med vin siden 1997 og i 10 år har vært vinjournalist i Finansavisen og Kapital, har en dynamisk livsstil som kombinerer hans kjærlighet for eventyrlige kjøreopplevelser og sin profesjonelle kompetanse innenfor vinverdenen. Han tar sikte på å finne den perfekte balansen mellom sanselige opplevelser på veien og smaksopplevelser i et glass etter at sykkelen er parkert.

Med sin BMW R 1250 GSA fra 2023, som representerer det ypperste innen teknologi og design, tar Svein på seg rollen som en moderne eventyrer. Denne allsidige motorsykkelen med nummerskilter KRUG gir ham muligheten til å utforske de mest utfordrende veiene og oppleve det skiftende landskapet i Norge og på vinreiser i utlandet på en trygg og komfortabel måte.