Trine Wiik-Lehmann og Ming Tak Sung til Gaia Gruppen

Gaia Wine & Spirits styrker staben, og har hentet inn flere spennende personer til sitt team. En av veteranene hos Winetailor, Ming Tak Sung, blir Fine Wine Director i Gaia. Trine Wiik-Lehmann kommer til Gaia fra stillingen som redaktør i magasinet Vin & Brennevin og blir Business Facilitator hos Gaia. Trine har i en årrekke vært en mye brukt vinskribent og foredragsholder, samt aktivt medlem av Norsk Vinkelnerforening.

Av Ulf Dalheim, publisert 22. april 2024

Trine er vin-, øl- og snart brennevinskelner, grunnlegger av nettstedet www.verdeniglasset.no, hyppig brukt foredragsholder og kursleder, aktiv i Vinkelnerforeningen og fagmiljøet, og profilert bransjeskribent, bl.a. med en lang rekke publikasjoner i Dagens Næringsliv bak seg.

Hun kommer som nevnt nå til Gaia fra stillingen som redaktør i Vin & Brennevin. Trine Wiik-Lehmann tiltrer stillingen som Business Facilitator i Gaia, og blant mange oppgaver hos sin nye arbeidsgiver vil hun også bli en sentral medarbeider i markeds- og kommunikasjonsteamet.

Ming Tak Sung (bildet over) har mange år jobbet for Winetailor. Og etter at Winetailor ble innlemmet i Fondberg har han hatt stilling som Key Account Manager i Fondberg Beverage Group.