Starter kylling-takeaway

En av gründerne bak Big Bite-kjeden, Trond Arne Stavne, er i ferd med å etablere en ny take away-satsning. Denne gangen går det utelukkende i kylling.

Crispy Fried Chicken er navnet på kjeden, som åpner sin første avdeling i Thomas Angels gate i Trondheim i august. Stavne sier til Adressa-nettstedet trd.by at han vile dekke et behov i markedet som ikke er dekket før.

Stavne mener at det trengs flere take away-forretninger i Trondheim, og at det mangler et spisested som fokuserer på kylling. Kyllingen kommer i alle varianter fra buffalo-wings og nuggets til kyllingburger.

-Grunnen til at vi satser spesifikt på kylling er fordi Norge er en av de nasjonene som spiser mest kylling i verden, samtidig er hvitt kjøtt et sunt alternativ. Dermed tror vi folk vil like dette, sier Stavne til trd.by.

Planen er å gjøre Crispy Fried Chicken til en landsdekkende take away-kjede i løpet av de neste årene. I løpet av tre til fem år ønsker Stavne å ha utvidet tilbudet til andre store norske byer, som Oslo, Bergen og Stavanger.