Ungt kjendistreff på Fagn


.

Det blir en slags samling av Hvem er hvem blant unge, trønderske restaurantfolk når Trondheims nyeste restaurant Fagn åpner dørene i Ørjaveita 4 i slutten av august, i lokalene som Credo-folket da har flyttet ut av.

Kjøkkensjef på Fagn, Jonas Nåvik, er for tiden er på Det norske kokke-landslaget. Han har bakgrunn fra jobbing på Michelin-restauranter i Chicago og Stockholm, har vært på Engø gård i Norge, og er i Trondheim kjent som grunn-legger av Homedining og Melt. Nåvik  får med seg Km Remi Moen fra Caya som assisterende kjøkkensjef.

Restaurantsjef på Fagn blir Stian B. Olsen, som nå kommer fra Restaurant 73 ved Royal Garden, og som tidligere har vært ved bl.a. Havfruen samt jobbet i vinimportbransjen.

Barsjefen Magnus Thorseth er hentet fra NordØst, mens David Bøysen Lurie kommer fra Restaurant 73, også han. Sistnevnte skal være kjøkkensjef i 2.etasjen, som skal bli litt lik det som Credo-baren var tidligere, med lunsj og tidligmiddag, samt noe kultur på kveldstid.

Fagn er et nordisk ord/uttrykk som betyr å glede/ta vel i mot.

Del med flere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.