Torsdag 10.oktober står viner fra Alsace i fokus på VinPuls. Kjøkkensjefen på Royal Garden serverer en utsøkt fireretters middag, og til denne serveres åtte forskjellige viner fra åtte forskjellige Alsace-produsenter.
Arrangementet er et samarbeidsprosjekt mellom produsentforeningen i Alsace (CIVA) og VinPuls, med Olivier Fauvel fra The Wine Tempter i Oslo som koordinator. Vinkelneren Marianne Johnsen vil presentere vinene på vegne av Vins Alsace.
Dette er produsentene som er representert:
Domaine Boeckel – Cremant d’Alsace Brut 2017
Domaine Paul Kubler – Z la Petite Tete au Soleil 2014
Cave Vinicole de Hunawihr – Riesling Reserve 2015
Domaines Schlumberger – Riesling Grand Cru Kitterlé 2015
Domaine Zind-Humbrecht – Riesling Grand Cru Clos St Urbain Rangen de Thann 2016
Maison Trimbach – Pinot Gris Reserve de Personelle 2013
Domaine Weinbach – Gewürztraminer Cuvee Theo 2018
Domaine Ostertag – Vendage Tardive de Gewürztraminer Lieu-dits Fronholz 2017