UTSOLGT! 20.9.2023 VinPuls-kveld med Brandini, Piemonte, Italia


Arrangementdetaljer

  • Date:

Onsdag 20. september inviterer vi til VinPuls-kveld med Giovanna Bagnasco, den ene av de to søstrene Serena og Giovanna Bagnasco, som sammen med foreldrene sine driver den lille eiendommen Agricola Brandini, i et lite hjørne av La Morra, i Piemontes sagnomsuste Barolo-distrikt.

Billetter til denne VinPuls-kvelden (inkl. bill.gebyr, presentasjon, smaking og en hovedrett) kjøper du her:
https://vinpuls.hoopla.no/sales/event/brandini-vinpulskveld

Bagnasco-familien tok over driften av gården i 2007 og familien tilførte raskt sin egen stil og filosofi til denne skjulte perlen i Barolo.

Agricola Brandini er sertifisert økologisk, og driftes etter biodynamiske prinsipper. Vinmakingen er tradisjonell – noe som blant annet betyr gjæring på store gamle eikefat – og søstrene forsøker å blande seg minst mulig i denne prosessen, slik at det elegante og komplekse jordsmonnet i La Morra får snakke for seg selv.

På denne VinPuls-kvelden kommer Giovanna til å presentere Barolo og området de jobber med, i tillegg til å servere og kommentere følgende viner:

Agricola Brandini Filari Corti Dolcetto d´Alba 2021 –  pris kr. 209,90

Agricola Brandini Langhe Rosso “His Masters Wine” 2021 – pris kr. 199,90

Agricola Brandini Ronche del Santo Barbera d´Alba Superiore 2020– pris kr. 250,-

Agricola Brandini Filari Lunghi Langhe Nebbiolo 2021 – pris kr. 259,90

Agricola Brandini Barolo La Morra 2017 – pris kr. 449,90

Billettprisen omfatter billettavgift, presentasjonen og smakingen av de fem røde vinene samt en hovedrett servert av Prinsens kjøkkensjef.