.

13.10-18.10.2021 VinPuls-tur til Spania

.

Arrangementdetaljer


Da jobber vi med ny, og forhåpentligvis har endelige datoer for den planlagte VinPuls-turen til Spania, eller nærmere bestemt: Til Bilbao, San Sebastian, Rioja, Ribera del Duero og Madrid (Sierra de Gredos) i pinsen. Turen ble raskt utsolgt. På grunn av korona-pandimien er denne turen nå flyttet til 13.-18. oktober 2021.

De opprinnelige datoene for turen var fra torsdag 28. mai til tirsdag 2.juni (pinsen) i 2020, og blant besøkene som var bekreftet var Bodega Txakoli Zudugarai, Bodegas Roda, Bodegas R. Lopez de Heredia Viña Tondonia, Bodegas La Horra, Bodega Finca Torremilanos, Bodega Marañones og Bodega y Vinedos Bernabeleva. Vi må naturligvis ta en ny runde med alle produsentene, men regner med at besøkene blir omtrent som først planlagt.

Når vi nå flytter turen til midten av oktober, blir det altså mest sannsynlig med de samme vinhusbesøkene og de samme hotellene som opprinnelig var bestilt. Vi har også fått endret billettene med KLM.

Påmeldingene som var bekreftet gjelder for de nye datoene. Det samme gjelder innbetalt depositum.  Turen var utsolgt, og kun noen få har trukket seg, men det kan altså bli plass til noen nye påmeldinger. Det blir gjort kjent når vi har alle detaljer på plass.

Ønsker du å bli medlem? Send en mail til: vinpulsmedlem@gmail.com

Del med flere