130 norske restauranter vurdert og omtalt i Falstaff Magazine Thomas Borgan går ut av Kraft Bodega Disse to skal “gjenreise et klassisk sted fra asken” Hentet opp 4500 flasker «Havets bobler» fra sjøen i nord Gjentar suksessen med sommerlig vinfestival på Bakklandet Norge igjen godt representert blant verdens beste innen vin Barbera og norsk torsk = sant Nik Weis ble årets krabberiesling Vil heve nivået på bydelsrestauranten Michelin-utmerkelse til Spontan restaurant og vinbar Foto: VinPuls/Ulf Dalheim Satser på vin- og matturisme i Andalucía Dette er den beste påskelam-vinen Fra Michelin-stjerner til lokalt sjokolade-Eventyr Foto: VinPuls/Ulf Dalheim Café Moulangerie sier “C’est la fin” Foto: VinPuls/Ulf Dalheim Samler stjernekokker for Leger Uten Grenser 1 2 3 … 9 Neste side»